Over Weldam Wines
Weldam Wines
Weldam Wines

Over Weldam

Weldam Wines BV is opgericht in 2001 door Dolf van de Grift.

Na 2 succesvolle restaurants te hebben gerund en zelf als chef in de keuken te hebben gestaan heeft hij, uit pure passie voor wijn, Weldam Wines opgericht!

Inmiddels is Weldam Wines gegroeid en zijn wij in 2010 verhuist van Hoevelaken naar Amersfoort. Na de verhuizing is Weldam Wines overgenomen door Niels Scheerder! Sinds 2012 zijn wij ook gevestigd in Alphen aan den Rijn.

In de afgelopen jaren is er een breed assortiment wijnen opgebouwd waarmee wij vooral de wijn(groot)handel, Drankengroothandel, horeca- en de zakelijke markt bedienen.

Weldam Wines importeert uit de belangrijke wijnlanden vanuit alle windstreken. Wij werken service gericht en door ons brede assortiment hebben wij voor ieder wat wils!

Met onze gastronomische achtergrond denken wij graag mee als het gaat om wijn-spijs, het maken van wijnconcepten, wijnkaarten en acties.

Ons team bestaat uit de volgende personen:

  • Niels Scheerder: Eigenaar, vinoloog 
  • Pieter van Schalkwijk: Sales, gastonoom-sommelier
  • Jordi van Voorst: Inkoop en logistiek
  • Rob Scholten: Afdeling Weldam Wines Alphen aan den Rijn

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, nieuwe wijnen, oogsten etc. dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Twitter.

Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Veel plezier op de site!